

UNITED NATIONS ENVIRONMENT PROGRAMME

Programme des Nations Unies pour l'environnement Programa de las Naciones Unidas para el Medio Ambiente برنامج الأمم المتحدة للبيئة программа Организации Объединенных Наций по окружающей среде برنامج الأمم المتحدة للبيئة

联合国环境规划署



Peer Review Body Meeting 4 June 2014 - 2.00-5.00 (Geneva time) Web-conference

EMG/PRB02/ 01 27 May 2014

Provisional agenda and proposed organization of work

A. Provisional agenda

- Opening remarks by Co-chairs Mr. Elliott Harris, Director of the UNEP New York Office and the EMG Secretariat and Mr. Stefano Bologna, Director Operational Support Services of UNIDO
- 2. Adoption of the agenda
- 3. Recap of the Peer review process and initial findings so far
- 4. Consideration of the UNEP Peer Review Report including:
 - a) Introduction to the UNEP Peer Review
 - b) Air Travel and GHG emissions
 - c) Buildings and GHG emissions at UNEP, Nairobi
 - d) Buildings and GHG emissions at UNEP, Geneva
 - e) Waste management
 - f) Water management
 - g) Cross-cutting issues and recommendations
- 5. Conclusion and closure of the meeting

Proposed organization of work on Wednesday 04 June 2014

14:00–14:10 p.m.	Provisional agenda item 1: Opening remarks by Elliott Harris, Director of UNEP New York Office and EMG and Stefano Bologna, Director Operational Support Services of UNIDO (8 minutes)
	Provisional agenda item 2: Adoption of the agenda (2 minutes) Chaired by Elliott Harris
14:10–14:20 a.m.	Provisional Agenda item 3: Recap of the Peer review process and initial findings so far (10 minutes) chaired by Elliott Harris
14: 20–14:30 p.m.	Discussions (10 minutes)
14:30–14:35 p.m.	Provisional Agenda item 4: Introduction and consideration of the UNEP Peer Review including: (Chaired by Stefano Bologna)
14:35–14:40 p.m.	a) Introduction to the UNEP Peer Review by Teresa Garcia-Gill Cuellar (UNIDO)
14:40–14:50 p.m.	b) Air Travel and GHG emissions by Jacob Kurian (EMG)
14:50–15:00 p.m.	Discussions (10 minutes)
15:00–15:15 p.m.	c) Buildings and GHG emissions of UNEP Nairobi, Lilia Blades (UN-Habitat) (15 minutes)
15:15–15:30 p.m.	Discussions (15 minutes)
15:30–15:45 p.m.	d) Buildings and GHG emissions of UNEP, Geneva, by Teresa Garcia-Gill Cuellar (15 minutes)
15:45–15:55 p.m.	Discussions (10 minutes)
15:55–16:10 p.m.	e) Waste management by Andy Cole (WFP) (15 minutes)
16:10–16:25 p.m.	Discussions (15minutes)
16:25–16:35 p.m.	f) Water management by Teresa Garcia-Gill Cuellar (10 minutes)
16:35–16:45 p.m.	Discussions (10 minutes)
16:45–16:55 p.m.	g) Cross-cutting issues and recommendations by Lilia Blades and Andy Cole (10 minutes)
16:55–17:00 p.m.	Conclusion and closure of the meeting by Co-chairs